All for Joomla All for Webmasters

SO "Banja" - Trosoban stan površine 53,03 m2 pored Panonskih jezera i Slane banje, Tuzla

 • 283,710 KM
  53 m2
  2 spavaće sobe
  2 Kupatila
 •  Prodaja
  Stan, Stan Trosoban
   Parking
  Tuzla
 • Tip
  Stan, Stan Trosoban
 • Status
  Prodaja
 • Lokacija
  Tuzla
 • Cijena
  283,710 KM
 • Godina izgradnje
  2025
 • Kuhinje
  1
 • Kupatila
  2
 • Spavaće sobe
  2
 • Parking
 • Površina
  53 m2
 • Dnevne sobe
  1
 • Ukupan broj soba
  3

Detalji i opis nekretnine

Opis nekretnine:

Prodaje se trosoban stan površine 53,03 m2.

Početak gradnje je predviđen za Maj 2024. godine, a završetak radova i useljenje za Septembar 2025. godine.

Stan se može kupiti uz učešće od 30 % , a ostatak isplate cijene uz dogovor do useljenja.

Cijene stanova su sa uračunatim PDV-om i svim priključcima.

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u stambenom objektu “Banja” u Tuzli. Ovaj projekat je najvjerovatnije prvi takve vrste u posljednjih par godina, gdje je namjera investitora da uz moderne, atraktivne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, projektovane su jednosobne, dvosobne, trosobne i četverosobne stambene jedinice optimalne veličine i funkcionalne dispozicije nastojeći pri tome da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način.

Kombinacija odlične lokacije, visokog kvaliteta gradnje i funkcionalno projektovanog prostora čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju. Korištenje kvalitetnih materijala i opreme od čega se može izdvojiti 6-komorna PVC vanjska stolarija sa roletnama, prvoklasni parket, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, kvalitetna protuprovalna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

SO “Banja se sastoji od jedne lamele, a sastoji se od suterena, visokog prizemlja i četiri etaže. Iz garaža i unutrašnjih parking mjesta je stepeništem i liftovima omogućena komunikacija sa ostatkom zgrade i stanovima. Materijali sa kojim je planirana izgradnja stambenog objekta “Banja” zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksplataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Pored izvrsnog vizuelnog izgleda i kvalitete objekata projektovanih od strane renomiranog arhitektonskog biroa, investitor stambenog objekta “Banja” je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore opreme po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi na lođama i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetni parket debljine 14 mm, završno obrađen i tvornički lakiran. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom prvoklasnom keramikom.

Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan video interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. Podovi u stubištu su obložni kvalitetnom keramikom, a ograda u stubištima je metalna. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Požarno stepenište se završava u suterenu -1, gdje je povezano sa garažom a na prizemlju je omogućen direktan izlazak vani. Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni.  Za vanjske klima jedinice je predviđeno mjesto sa boka zgrade tako da ne narušavaju izgled fasade, sa riješenim odvođenjem kondenza iz klima jedinica.

Lokacija:

Ukoliko želite živjeti na atraktovnoj, mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. SO “Banja” se nalazi u neposrednoj blizini šetališta Slana banja i Panonskih jezera. U krugu od 500 metara se nalaze obdaništa, osnovne i srednje škole, apoteke, ambulanta, poluklinike, banke,  marketi, sportski tereni, šetalište Slana banja, kompleks Panonskih jezera, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi i autobuska stajališta kao i ostalih sadržaja neophodan za ugodan i miran život. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje čini idealnim izborom kako za modernu porodicu tako i za aktivne mlade ljude ili penzionere.

Mapa i lokacija nekretnine