All for Joomla All for Webmasters

O nama

O nama

Agencija za nekretnine „INNEKRETNINE“ Tuzla je nastala u želji da na naše tržište dovede jedan sigurniji, profesionalniji i kvalitetniji način prometa nekretnina. Nudimo Vam kompletnu i profesionalnu uslugu pri posredovanju u prometu nekretnina (kupoprodaju, zakup, zamjenu i iznajmljivanje nekretnina) uz strogo poštivanje najviših etičkih standarda. Čvrsto vjerujemo da je preporuka najbolja reklama, pa nam je cilj kvalitetnom uslugom opravdati ukazano povjerenje.

Mi smo tim koji posjeduje višegodišnje iskustvo u prometu nekretnina i koji ima pohvalan broj prometovanih nekretnina iza sebe, a predanost poslu i poznavanje tržišta su naši osnovni argumenti.

Kako bismo Vašu nekretninu što bolje promovirali, sarađujemo sa najposjećenijim internet portalim, kako u regiji tako i u svijetu. Pored usluge posredovanja, nudimo Vam stručno savjetovanje i analizu vrijednosti nekretnine, a ukoliko se ukaže potrebnim vrlo rado ćemo Vam preporučiti mlade i uspješne profesionalce u polju građevine, arhitekure, dizajna i pravnih usluga.

Srdačan pozdrav,

„INNEKRETNINE“