All for Joomla All for Webmasters

SPO "Slavinovići" - Dvosoban stan površine 51 m2, Slavinovići, Tuzla

 • 94,350 KM
  51 m2
  1 spavaće sobe
  1 Kupatila
 •  Prodaja
  Stan, Stan Dvosoban
  DA Parking
  Tuzla
 • Tip
  Stan, Stan Dvosoban
 • Status
  Prodaja
 • Lokacija
  Tuzla
 • Cijena
  94,350 KM
 • Godina izgradnje
  2019
 • Kuhinje
  1
 • Kupatila
  1
 • Spavaće sobe
  1
 • Parking
  DA
 • Površina
  51 m2
 • Dnevne sobe
  1
 • Ukupan broj soba
  2

Detalji i opis nekretnine

Opis nekretnine:

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u trečoj lameli u SPO “Slavinovići” u naselju Slavinovići u Tuzli. Ovaj projekat je najvjerovatnije prvi takve vrste u posljednjih par godina, gdje je namjera investitora da uz povoljne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, projektovane su jednoiposobne, dvosobne, trosobne i četverosobne stambene jedinice optimalne veličine i funkcionalne dispozicije nastojeći pri tome da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način.

Korištenje kvalitetnih materijala i opreme od čega se može izdvojiti 6-komorna vanjska stolarija, prvoklasni hrastov lamelni parket, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, kvalitetna protivpožarna i protuprovalna ulazna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

Kombinacija mirne lokacije, visokog kvaliteta gradnje i funkcionalno projektovanog prostora uz veoma prihvatljive cijene, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.
Od ukupno četiri lamele koje će biti izgrađene, lamela A i B koja su završene sadrže 73 stambenih jedinica, dok C lamela koja je u izgradnji sadrži 45 stambenih jedinica. Useljenje u treču lamelu je predviđeno za august 2019 godine.

U trenutnoj fazi gradnje budućim kupcima se nudi jedinstvena mogućnost uređivanje nekretnine po njihovoj želji, da li se radilo o samom pregrađivanju, smanjivanju ili proširivanju stambene površine.

Cijena stana je sa uračunatim PDV-om i prikljuccima.

OBEZBJEĐENO KREDITNO FINANSIRANJE STAMBENIH JEDINICA.

Standard:

Fasadni sistem sa stiropolom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija od šestokomornih PVC profila + troslojno termoizolacijsko staklo. Zidovi u hodniku prema stanovima su termički zaštićeni.
Podovi u stubištu su obloženi keramikom. U svakom hodniku je vatrodojava, hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Sve instalacije imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni. Objekat sadrži lift. Hrastov lamelni parket prve klase u dnevnom boravku, spavaćim sobama i predsoblju, keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i lođi. Sanitarije i keramika nježnih i ugodnih linija sa garantovano visokom kvalitetom. Sigurnosna ulazna vrata. Svaka stambena jedinica ima individualno mjerilo za potrošnju ostalih energenata. U svim stanovima će biti urađena instalacija za klima uređaj.

Lokacija:

Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.
SPO “Slavinovići” se nelazi u ulici Goste Lazarević, smještena u blizini supermarketa, osnovnih škola, autobuske stanice, kao i ostalih sadržaja neophodnih za ugodan i miran život.
Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje čini idealnim izborom kako za modernu porodicu tako i za aktivne mlade ljude ili penzionere.

Mapa i lokacija nekretnine