All for Joomla All for Webmasters

SPO "MUSIQUE" pored Panonskih jezera - Stanovi površine od 28 m2 do 140 m2, Centar, Tuzla, NOVOGRADNJA

 • 0 KM
  28 m2
   spavaće sobe
   Kupatila
 •  Prodaja
  Garsonjera, Stan, Stan Četverosoban, Stan Dvosoban, Stan Jednosoban, Stan Trosoban
   Parking
  Tuzla
 • Tip
  Garsonjera, Stan, Stan Četverosoban, Stan Dvosoban, Stan Jednosoban, Stan Trosoban
 • Status
  Prodaja
 • Lokacija
  Tuzla
 • Cijena
  0 KM
 • Godina izgradnje
  2024
 • Kupatila
 • Spavaće sobe
 • Parking
 • Površina
  28 m2

Detalji i opis nekretnine

Kontakt osoba za prodaju: Kasim Smajlović +387 61 293 668

CIJENE STANOVA:

4.300  KM/m2 stanovi do 40 m2 (garsonjere i manji dvosobni stanovi)

4.200 KM/m2 stanovi od 40 m2 do 60 m2 (dvosobni i manji trosobni stanovi)

4.100 KM/m2 stanovi preko 60 m2 (trosobni i veći stanovi)

POPUSTI:

Za avansno plaćanje 100 % odobrava se popust od 100 KM/m2

Za avansno plaćanje 50 % odobrava se popust od 50 KM/m2

Stan se može kupiti uz učešće od 20 % , a ostatak isplate u jednakim mjesečnim ratama do useljenja.

Završetak SPO “MUSIQUE” je predviđeno za 18 mjeseci.

Opis nekretnine:

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u stambeno poslovnom objektu “MUSIQUE” u neposrednoj blizini Panonskih jezera u Tuzli. Ovaj projekat je najvjerovatnije prvi takve vrste u posljednjih par godina, gdje je namjera investitora da uz moderne, atraktivne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, projektovane su garsonjere, jednosobne, dvosobne, trosobne i četverosobne stambene jedinice optimalne veličine i funkcionalne dispozicije nastojeći pri tome da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način.

SPO “MUSIQUE” se sastoji od podzemne garaže na -1 + suterena + prizemlje + četiri sprata, sa ukupno 34 stambene jedinice, dva poslovna prostora, 30 parking prostora u podzemnoj garaži i 7 vanjskih parking prostora.  Osnovna karakteristika ove mikrolokacije je sunčano i ugodno okruženje izvodojeno od gradske buke, a istovremeno lako pristupačno i nedaleko od samog centra grada. Stanovi su projektovani u skladu sa konceptom urbanog života, funkcionalnosti i udobnosti.

Kombinacija odlične lokacije, visokog kvaliteta gradnje i funkcionalno projektovanog prostora, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju. Korištenje kvalitetnih materijala i opreme od čega se može izdvojiti 6-komorna PVC vanjska stolarija sa roletnama, prvoklasni parket, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, kvalitetna protuprovalna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

Pored izvrsnog vizuelnog izgleda i kvalitete objekata projektovanih od strane renomiranog arhitektonskog biroa, investitor stambeno-poslovnog objekta “MUSIQUE” je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore opreme po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi na lođama i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetni parket debljine 14 mm, završno obrađen i tvornički lakiran. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom prvoklasnom keramikom.

Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan video interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. Podovi u stubištu su obložni kvalitetnom keramikom, a ograda u stubištima je metalna. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Svaka lamela ima po jedan moderan lift nosivosti 1000 kg i brzine 2,0m/s. Požarno stepenište se završava u suterenu -1, gdje je povezano sa garažom a na prizemlju je omogućen direktan izlazak vani. Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni.

Lokacija:

SPO “MUSIQUE” se nalazi u neposrednoj blizini Panonskih jezera i Muzičke škole u ulici Džindić mahala u Tuzli. U krugu od 500 metara se nalazi Trg Slobode, Privredna komora, Dom zdravlja, velika pijaca,  restoran “MamaMia” , Barok, osnovne škole, visokoškolske ustanove, Narodno pozorište, sportsko rekreativni kompleks Panonskih jezera, gradski park, šetalište, marketi, pošta, apoteke, banke, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi/autobuska stajališta, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

 

Mapa i lokacija nekretnine