All for Joomla All for Webmasters

SPO "Green Estate" - Trosoban stan površine 66 m2 Brčanska Malta - Solina, Tuzla

 • 201,300 KM
  66 m2
  2 spavaće sobe
  1 Kupatila
 •  Prodaja
  Stan, Stan Trosoban
  DA Parking
  Tuzla
 • Tip
  Stan, Stan Trosoban
 • Status
  Prodaja
 • Lokacija
  Tuzla
 • Cijena
  201,300 KM
 • Godina izgradnje
  2024
 • Kuhinje
  1
 • Kupatila
  1
 • Spavaće sobe
  2
 • Parking
  DA
 • Površina
  66 m2
 • Dnevne sobe
  1
 • Ukupan broj soba
  3

Detalji i opis nekretnine

MAKSIMALNI POPUST ZA ISPLATU CJELOKUPNOG IZNOSA ODMAH !!!
MOGUĆNOST KUPOVINE STANA PUTEM KREDITA !!! 

CIJENE I PONUDA STAMBENIH JEDINICA:

3.250 KM/m2 – Garsonjere su povrsine: 26,50 / 28,00 / 30,40 m2

3.250 KM/m2 – Jednosobni stanovi su površine: 36,30 / 37,20 / m2

3.150 KM/m2 – Dvosobni stanovi su površine: 46,00/ 47,00/ 48,70/ 49,20/ 49,60/ 50,00/ 52,10 m2

3.050 KM/m2 – Trosobni stanovi su površine: 66,00 / 66,20 / 68,80 / 70,80 / 72,50 / 73,00 m2

3.050 KM/m2 – Četverosobni stanovi su površine: 104,20 / 150,00 m2

3.050 KM/m2 – Petosobni stanovi su povrsine: 118,70 / 184,00 m2

20.000 KM – Garaža sa rolo vratima na daljinko podizanje

16.000 KM – Unutrašnje parking mjesto

9.000 KM – Vanjsko parking mjesto

1.000 KM – Ostava

NAČIN KUPOVINE:

Stan se može kupiti uz učešće od 20 % a ostatak isplate u jednakim mjesečnim, kvartalnim ili polugodišnjim ratama do useljenja.

Za prve kupce, a do kraja Novembra 2022. godine, odobravamo popust od 100 KM/m2.

Kupci stanova preko 100 m2, vlastiti vanjski parking prostor dobijaju gratis.

Opis nekretnine:
Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u stambeno poslovnom objektu Green Estate u Tuzli. Ovaj projekat je najvjerovatnije prvi takve vrste u posljednjih par godina, gdje je namjera investitora da uz moderne, atraktivne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, projektovane su garsonjere, jednosobne, dvosobne, trosobne, četverosobne i petosobne stambene jedinice optimalne veličine i funkcionalne dispozicije nastojeći pri tome da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način.

Kombinacija odlične lokacije, visokog kvaliteta gradnje i funkcionalno projektovanog prostora uz prihvatljive cijene i način plaćanja, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju. Korištenje kvalitetnih materijala i opreme od čega se može izdvojiti 6-komorna PVC vanjska stolarija sa roletnama, prvoklasni parket, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, kvalitetna protuprovalna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

SPO Green Estate se sastoji od dvije međusobno povezane lamele, a sastoji se od suterena i šest etaža. Iz garaža i unutrašnjih parking mjesta je stepeništem i liftovima omogućena komunikacija sa ostatkom zgrade i stanovima. Materijali sa kojim je planirana izgradnja stambeno-poslovnog objekta Green Estate zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksplataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Pored izvrsnog vizuelnog izgleda i kvalitete objekata projektovanih od strane renomiranog arhitektonskog biroa, investitor stambeno-poslovnog objekta Green Estate je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore opreme po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi na lođama i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetni parket debljine 14 mm, završno obrađen i tvornički lakiran. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom prvoklasnom keramikom.

Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan video interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. Podovi u stubištu su obložni kvalitetnom keramikom, a ograda u stubištima je metalna. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Svaka lamela ima po jedan moderan lift nosivosti 1000 kg i brzine 2,0m/s. Požarno stepenište se završava u suterenu -1, gdje je povezano sa garažom a na prizemlju je omogućen direktan izlazak vani. Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni.  Za vanjske klima jedinice je predviđeno mjesto sa boka zgrade tako da ne narušavaju izgled fasade, sa riješenim odvođenjem kondenza iz klima jedinica.

Početak gradnje je predviđen za februar 2023. godine, a završetak radova i useljenje za oktobar 2024. godine.

Lokacija:
Ukoliko želite živjeti na atraktovnoj, mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. SPO Green Estate se nalazi u ulici Armije BiH u popularnom tuzlanskom naselju Solina, na pola puta između Brčanske Malte i Novog naselja u Tuzli. U krugu od 500 metara se nalaze obdaništa, osnovne škole, UKC Tuzla, Univerzitet u Tuzli – Kampus, apoteke, ambulanta, poluklinike, banke, TC Sjenjak, marketi “Bingo” i “Euromaster”, sportski tereni, šetalište, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi i autobuska stajališta kao i ostalih sadržaja neophodan za ugodan i miran život. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje čini idealnim izborom kako za modernu porodicu tako i za aktivne mlade ljude ili penzionere.

Mapa i lokacija nekretnine