All for Joomla All for Webmasters

SO "Slatinska" Stanovi površine od 28 do 87 m2 - NOVOGRADNJA !!

 • 0 KM
  30 m2
   spavaće sobe
  DA Kupatila
 •  Prodaja
  Stan, Stan Četverosoban, Stan Dvosoban, Stan Jednosoban, Stan Trosoban
  DA Parking
  Tuzla
 • Tip
  Stan, Stan Četverosoban, Stan Dvosoban, Stan Jednosoban, Stan Trosoban
 • Status
  Prodaja
 • Lokacija
  Tuzla
 • Cijena
  0 KM
 • Godina izgradnje
  2022
 • Kuhinje
  1
 • Kupatila
  DA
 • Spavaće sobe
 • Parking
  DA
 • Površina
  30 m2
 • Dnevne sobe
  1

Detalji i opis nekretnine

Kontakt broj za prodaju stanova: Kasim Smajlović +387 61 293 668

MAKSIMALNI POPUST ZA ISPLATU CJELOKUPNOG IZNOSA ODMAH !!!
MOGUĆNOST KUPOVINE STANA PUTEM KREDITA !!! 
CIJENE:
2.650 KM/m2 – Jednosobni stanovi.
2.600 KM/m2 – Dvosobni stanovi.
2.550 KM/m2 – Trosobni i četverosobni stanovi.
POPUSTI:
50 KM/m2 – za uplatu 50% avansa a ostatak isplate do useljenja u jednakim mjesečnim ratama.
100 KM/m2 – za isplatu cjelokupnog iznosa odmah.
Cijene su sa uračunatim PDV – om i svim priključcima.
U PONUDI SU SLEDEĆI STANOVI: 
Jednosobni stanovi su površine: 28,30  /  30,10  / 33,00 m2
Dvosobni stanovi su površine: 41,70  /  43,70  /  46,50  /  53,80  /   58,40  m2
Trosobni stanovi su površine: 77,40 m2
Četverosobni stanovi su površine: 87,10 m2
Završetak gradnje i useljenje u objekat je planirano za Februar 2022 godine.

Opis nekretnine:
Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u stambenom objektu “Slatinska” u Tuzli. Ovaj projekat je najvjerovatnije prvi takve vrste u posljednjih par godina, gdje je namjera investitora da uz moderne, atraktivne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, projektovane su jednosobne, dvosobne, trosobne i četverosobne stambene jedinice optimalne veličine i funkcionalne dispozicije nastojeći pri tome da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način.

Kombinacija odlične lokacije, visokog kvaliteta gradnje i funkcionalno projektovanog prostora čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju. Korištenje kvalitetnih materijala i opreme od čega se može izdvojiti 6-komorna PVC vanjska stolarija sa roletnama, prvoklasni hrastov parket, enterijerska vrata, kvalitetna protuprovalna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

SO Slatinska se sastoji od  -1 etaže, suterena i pet etaža sa ukupno 38 stabmbenih jedinica. Iz garaža i unutrašnjih parking mjesta je stepeništem i liftovima omogućena komunikacija sa ostatkom zgrade i stanovima. Pristup garažnom prostoru će biti omogučen putem auto lifta. Materijali sa kojim je planirana izgradnja stambenog objekta Slatinska zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksplataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi na lođama i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetni hrastov parket, završno obrađen i tvornički lakiran. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom prvoklasnom keramikom.

Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. Podovi u stubištu su obložni kvalitetnom keramikom, a ograda u stubištima je metalna. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni.  Za vanjske klima jedinice je predviđeno mjesto, tako da ne narušavaju izgled fasade, sa riješenim odvođenjem kondenza iz klima jedinica.

Završetak gradnje i useljenje u objekat je planirano za Februar 2022 godine.

Lokacija:

Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od centra grada onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Stambeni objekat “Slatinska” se nalazi između popularnog tuzlanskog naselja Slatina i ulice 6. Bosanska, a smješten je u blizini obdaništa, osnovnih i srednjih škola, visokoškolskih ustanova, autobuske stanice, marketa, SKPC Mejdana, stadiona Tušanj, Doma zdravlja, kao i ostalih sadržaja neophodnih za ugodan i miran život. Vlasnicima ovih atraktivnih stanova biti će potrebno samo par minuta hoda do centra grada. Pogodnost lokacije omogućiti će Vam da budete dovoljno blizu gradskih zbivanja, ali i da, kad god to poželite, pronađete mir i uživate u ugodnom ambijentu vanjskog uređenja koje Vam pružamo a sto je svakako jedinstveno u Tuzli.

 

Mapa i lokacija nekretnine

Nema informacije o mapi