All for Joomla All for Webmasters

Opremljen poslovni prostor površine 50 m2 sa baštom površine 50 m2, Bankerova, Korzo, Centar, Tuzla

 • Tip
  Poslovni prostor
 • Status
  Najam
 • Lokacija
  Tuzla
 • Cijena
  0 KM
 • Kupatila
 • Spavaće sobe
 • Parking
 • Površina
  100 m2

Detalji i opis nekretnine

Opis nekretnine:

Iznajmljuje se atraktivan i kompletno opremljen poslovni prostor u pješačkoj zoni u strogom centru grada u Tuzli. Poslovni prostor je površine 50 m2 a sastoji se od glavne prostorije, dva toaleta i ostave. Vanjska bašta sa tendom obuhvata površinu od 50 m2. Prostor je okružen mnogim trgovačko ugostiteljskim objektima i ima veliku frekvenciju pješačkog saobraćaja. Lokacija ga čini idealnim za razne tipove djelatnosti kao što su ugostiteljsko trgovačke djelatnosti, predstavništa firmi, saloni ljepote i sl. U krugu od 300 metara su smješteni svi gradski sadržaji, ugostiteljsko trgovački objekti, Narodno pozorište Tuzla, Muzej, Soni trg, kompleks panonskih jezera, lanac ugostiteljski objekata “Mozaik” , apoteke, agencije, banke, što predstavlja odličnu investiciju za budućeg zakupca. Veliki stakleni portali čine ovaj prostor veoma svijetlim i prozračnim.
Bitno je napomenuti da se objekat trenutno koristi kao cafe bar – nargila i da budući zakupac može preuzeti kompletan posao.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi pješačkoj zoni u Bankerovoj ulici u strogom centru grada u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obavljanje poslovnoh djelatnosti jer se nalazi u blizini svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze obdaništa, dječije igraone, osnovne škole, visokoškolske ustanove, Narodno pozorište, Panonska jezera, gradski park, šetalište, Merkator, marketi ”Bingo”, pošta, apoteke, banke, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi/autobuska stajališta, sportski tereni kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Keramičke pločice na podu. Keramičke pločice u toaletu. Telefon. Internet. Kablovska TV. Klima uređaj. Kompletan inventar za kafić.

Mapa i lokacija nekretnine