All for Joomla All for Webmasters

Dvosoban stan 69 m2 u SPK "Mellain", Centar, Tuzla

 • 230,000 KM
  69 m2
  1 spavaće sobe
  1 Kupatila
 •  Prodaja
  Stan, Stan Dvosoban
  DA Parking
  Tuzla
 • Tip
  Stan, Stan Dvosoban
 • Status
  Prodaja
 • Lokacija
  Tuzla
 • Cijena
  230,000 KM
 • Kuhinje
  1
 • Kupatila
  1
 • Spavaće sobe
  1
 • Parking
  DA
 • Površina
  69 m2
 • Dnevne sobe
  1
 • Ukupan broj soba
  2

Detalji i opis nekretnine

Opis nekretnine:

Prodaje se kvalitetan i djelimično opremljen dvosoban stan na atraktivnoj lokaciji u Mellain centru u Tuzli. Stan je površine 69 m2, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, predsoblja i zatvorene lođe. Osnovna karakteristika ovog stana, pored dobre lokacjije je kvalitet gradnje i maksimalno iskorišten stambeni prostor. Stambeno poslovni kompleks “Mellain” Tuzla se nalazi na jednoj od najatraktivnih i najpoželjnijoj lokacija kako za življenje tako i za stanovanje. Prestižna lokacija, izvanredno arhitektonsko rješenje i multifunkcionalnost su njegove glavne prednosti. Ovaj pomno osmišljen objekat je saobračajno odlično povezan sa svim dijelovima grada i glavnim saobraćajnicama. Namjenjen je svima koji žele živjeti, raditi i kupovati u središtu grada, imati vrhunsku udobnost i kvalitet, a istvremeno sačuvati privatnost i uživati u prelijepom ambijentu kompleksa i okolnog zelenla.

Lokacija:

Stambeno poslovni kompleks “Mellain” se nalazi na atraktivnoj i sigurnoj lokaciji u naselju centar u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Sud i Tužilaštvo Tk, Opština Tuzla, Mup TK, Merkator centar, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportsko-rekreativni centar “Panonska jezera”, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena, bijele boje. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi ostakljenih balkona i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske talijanske keramike.

Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćoj sobi je visokokvalitetna hrastova tarketna daska debljine 14mm, završno obrađena i tvornički lakirana. Kupatilo je opremljeno ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanu su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilu zidovi su obloženi kvalitetnom talijanskom bijelom keramikom. Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer i mjerači električne i toplotne potrošnje.

Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. Podovi u stubištu su obložni kvalitetnim kamenom-granitom, a ograda u stubištima je metalna. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Svako stubište ima po dva moderna lifta nosivosti 1000 kg i brzine 2,0m/s. Požarno stepenište se završava u suterenu -3, gdje je povezano sa garažom a na prizemlju je omogućen direktan izlazak vani. Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni. Za vanjske klima jedinice je predviđeno mjesto sa boka ustakljenih balkona tako da ne narušavaju izgled fasade, sa riješenim odvođenjem kondenza iz klima jedinica.

Mapa i lokacija nekretnine