All for Joomla All for Webmasters

Atraktivan dvosoban stan površine 47,70 m2 u centru grada, SPO Atik Mahala, Tuzla

 • 128,800 KM
  48 m2
  1 spavaće sobe
  1 Kupatila
 •  Prodaja
  Stan, Stan Dvosoban
  DA Parking
  Tuzla
 • Tip
  Stan, Stan Dvosoban
 • Status
  Prodaja
 • Lokacija
  Tuzla
 • Cijena
  128,800 KM
 • Godina izgradnje
  2020
 • Kuhinje
  1
 • Kupatila
  1
 • Spavaće sobe
  1
 • Parking
  DA
 • Površina
  48 m2
 • Dnevne sobe
  1
 • Ukupan broj soba
  2

Detalji i opis nekretnine

Opis nekretnine:
Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u stambeno poslovnom objektu ATIK MAHALA u Tuzli. Ovo je projekat gdje je namjera investitora da uz moderne, atraktivne i praktične stanove ponudi zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih gradskih naselja.

Kombinacija odlične lokacije, visokog kvaliteta gradnje i funkcionalno projektovanog prostora čini ovu ponudu jedinstvenom u Tuzli. Korištenje kvalitetnih materijala i opreme te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

SPO ATIK MAHALA se sastoji od prizemlja i etaže sa ukupno 13 stambenih jedinica. Materijali sa kojim je planirana izgradnja stambeno-poslovnog objekta ATIK MAHALA zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksplataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Pored izvrsnog vizuelnog izgleda i kvalitete objekata projektovanih od strane renomiranog arhitektonskog biroa, investitor stambeno-poslovnog objekta SQUARE je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore organizuju po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi na lođama i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetni hrastov parket, završno obrađen i lakiran. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom prvoklasnom keramikom.

Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni.  Za vanjske klima jedinice je predviđeno mjesto sa boka lođe tako da ne narušavaju izgled fasade, sa riješenim odvođenjem kondenza iz klima jedinica.

Završetak radova i useljenje u objekat je planirano je za KRAJ 2020.

Lokacija:
SPO “ATIK MAHALA” se nalazi u strogom centru grada u neposrednoj blizini Trga Slobode u ulici Atik Mahala u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u blizini svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze obdaništa, dječije igraone, osnovne škole, visokoškolske ustanove, Narodno pozorište, sportsko rekreativni kompleks Panonskih jezera, Trg Slobode, gradski park, šetalište,  marketi ”Bingo”, pošta, apoteke, banke, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi/autobuska stajališta, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje. Pored velike frekvencije pješačkog saobraćaja ima i odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim ostalim djelovima grada.

Mapa i lokacija nekretnine